Tidsfördriv ute på sjön

Det är så härligt att vara ute med båten. Du är fri och sammansmält med himmel och hav, långt ifrån alla vardagliga krav. Inga datorer i närheten och mobilen är avstängd. Vad kan vara bättre än det här livet? Du får distans till allting och tid till att fundera. Det går att hänga över relingen och titta efter fiskar eller maneter. Upptäcka sjögräs eller tång, meta lite, sola på däck, lyssna på fiskmåsarnas gälla sång och se mera vatten och mera öppna ytor och ännu mera vatten. Det är så skönt att vara på sjön och byta miljö och allt det där. Jodå. Kom igen nu. Visst är det.

Tillslut måste du läsa någonting om fotboll och spel

Inget land i sikte än på ett tag. Du löser lite sudoku, läser förstrött några kapitel ur The Secret och försöker bli visare av det. Det verkar inte fungera helt som det är tänkt. Du lägger patiens, skriver ett vykort till din gamla mormor och pillar dig lite naveln. Du försöker dig på en ny yogaställning och sjunger snapsvisor – på samma gång. Du viker papperssvalor och plockar ögonbrynen men till slut känns allting så enformigt och trist att du desperat greppar mobilen och surfar in på Sveriges nyaste blogg om fotboll. Eller varför inte testa dina chanser på ett online casino

In i läderkulans värld

En färsk och innehållsrika sida för alla fotbollsfantaster är sajten bollbloggen. Här kan du sätta dig in matcherna och resultaten. Läsa om Allsvenskan, Damallsvenskan och VM-kvalet. Ta del av detaljerad information om lagen och se intressanta filmklipp. Du kan läsa om Zlatan och om mötet mellan IFK Göteborg och Malmö FF. Sätta dig in i vad som händer i Premier League och se vilka spelare som byter klubbar när, var och hur. Du kan läsa riktigt bra fotbollskrönikor av bloggaren Per och bli både upplyst och uppmuntrad. Bollbloggen är välskriven och informativ och andas passionerad fotboll rakt igenom. Det är ett måste att följa den här skribenten in i läderkulans värld. Det här är faktiskt den enda fotbollsblogg du behöver.